Dj ear c-andy brengt muziek in je leven

Patrick Demarest

29/03/2022
muziek

Tijdens de week is Andy Verlinde uit de Oostendestraat werkzaam als vrachtwagenchauffeur bij Lein Transport in Passendale. In het weekend transformeert hij tot dj ear c-andy en brengt alle genres muziek voor alle soorten feestjes.




Andy: "De passie voor het dj’n begon eigenlijk 14 jaar geleden. Een vriend van mij was aan het draaien in een Torhoutse nacht/danszaak en door dit te zien, werd ik eigenlijk ook gebeten door die microbe.  De passie van muziek werd mij echter ook wat met de paplepel ingegeven door mijn mama Ann Declerck en meme Jeanne Wallays. Ze woonden alle twee in Torhout en waren bij de majorettes van een Lichterveldse vereniging."

Van hobby tot bijberoep

"Het was vroeger eigenlijk bedoeld als een kleine hobby en het was leuk om eens te gaan draaien of eens over te nemen van mijn collega dj. Maar we hadden het nooit mogen durven dromen dat we nu 14 jaar later nog altijd diezelfde passie voor muziek gingen hebben. Maar die passie en die microbe zijn er nu eenmaal en die gaan nooit meer verdwijnen. En van hobby groeide het uit tot eenmanszaak in bijberoep als dj." 

dj ear c-Andy

"Hoe zijn we op de naam dj ear c-andy gekomen! Het was een vriend die zei tegen mij, je bent eigenlijk soms wel een snoepje om van te lekken (grappig bedoeld weliswaar), en zo zijn we op die naam gekomen."

Stijl

"Muziek stijl is allround dit vanaf de jaren 70”, 80”, 90”, 00” tot rock, Vlaamse schlagers, meezingers, foute plaatjes, hedendaags, r&b, retro, deephouse, techno, de hardere stijl, kortom voor elk wat wils..."

"Ik draai overal: van cafè tot een fuif, trouwfeesten of een verjaardagsfeest, een jubileum of een bedrijfsfeest, babyborrels..."

"Voor elk evenement heb ik altijd de gepaste licht- en geluidinstallaties bij." 

De link naar mijn Facebook pagina: https://m.facebook.com/profile.php?id=1613544222233559&ref=content_filter

De link naar mijn mixcloud pagina: https://www.mixcloud.com/andy-verlinde2/

dj ear c-Andy
Verlinde andy.
0470/612 771
Djearcandy@icloud.com