Donderdag 13 oktober Fintly in Place2Party

Patrick Demarest

12/10/2016
horeca/toerisme

Op donderdag 13 oktober vindt opnieuw het afterwork evenement Fintly plaats. Plaats van het gebeuren is niet langer BC 3koningen maar Place2Party (Roeselaarseweg 75B).

img_7033
Organisator Ruben Vandendriessche; "Ik wist op voorhand dat vorige editie de
laatste editie van Fintly ging zijn in het BC 3koningen. De zaakvoerders van Place2Party kende ik reeds en heb er een goede band mee, zo zijn we aan het praten geraakt. Zelf waren ze ook aan het kijken om naast de goed draaiende zaterdagavonden ook een extra avond in te lassen voor afterwork."

img_7082
"Zo zijn we uiteindelijk aan een mooie overeenkomst gekomen. Het scheelt voor mij een pak aan voorafgaande organisatie aangezien het er al goed ingericht is, énkel kleden we het voor de afterwork party wel nog tot in de puntjes aan."
"De catering passen we ook wat aan, zo hebben we drie verschillende eetstandjes waar je tot 20.30 uur a volanté kunt aanschuiven (vis - vlees–pasta). Eten kan van 18 tot 20.30 uur maar daarvoor moest je vooraf inschrijven aan 35 euro per persoon. Vanaf 20.30 uur kan je echter ook de zaal in en betaal je maar 15 euro meer om mee in de ambiance te duiken tot 1 uur (glaasje bubbels inbegrepen)."

img_1182