Donderdag gaat keurslagerij Stijn en Leen open

Patrick Demarest

18/01/2022
winkel

Op donderdag 20 januari, vanaf 8 uur, gaan de deuren open van keurslagerij Stijn en Leen, het koppel dat slagerij Pierloot op de Burg overnam. Sara Jaques wordt het gezicht van de winkel.


Het is al razend druk in de werkplaats van keurslagerij Stijn en Leen. Je weet wel...de laatste loodjes...

Leen Bolle (35) en Stijn Everaert (39), werkten vroeger beiden in dienstverband, trokken in het weekend wel de baan op met een eigen kippenkraam en namen drie jaar geleden een slagerij over in Ichtegem. 

"De roep om zelfstandig te zijn, werd te groot", zegt Stijn die zijn opleiding slager volgde in Ter Groene Poorte. "Diezelfde zin om te ondernemen, deed hen ook de stap zetten om slagerij Pierloot over te nemen.
"Dit wordt de uitdaging van mijn loopbaan maar wij willen onze droom waar maken!"

Aanbod

"Alles van aanbod dat bij Pierloot tot de toppers behoorde, blijft aan boord. Wij vullen aan met vers vlees, gerijpt vlees, eigen gemaakte charcuterie en een brede waaier van warme bereidingen."
"De warme bereidingen en de charcuterie worden in Ichtegem, waar ook Luc Pierloot nog zal werken, gemaakt. De rest zoals salades en panklare zaken, worden in Torhout bereid."
Christophe, die 30 jaar in dienst was bij Pierloot, blijft ook in Torhout werken.

Openingsuren

De winkel is op woensdag gesloten; non-stop open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8 tot 18 uur. Op zaterdag en zondag open van 8 tot 13 uur."

Personeel gezocht!

Wie wil meehelpen om de droom van Stijn en Leen uit te bouwen kan het team vervoegen. Ze zoeken nog:

  • een verkoopster of verkoper
  • een jobstudent of flexi-job
  • een kok

Interesse: bel 0472 53 54 11