Dupon Biscuits blijft groeien

Patrick Demarest

05/06/2024
Bedrijf

Op donderdag 6 juni worden de nieuwe Torhout Awards bekend gemaakt. In 2022 ging de Torhout Award voor Bedrijf van het jaar naar Dupon Biscuits. Wij klopten even aan bij Dick D'Hoore en stelden vast dat de groei en ontwikkeling van het bedrijf stevig verder gaat. 


In 2022 was Dupon Biscuits Bedrijf van het jaar in het kader van de Torhout Awards. Wat betekende dat voor u?

Dick: "De verhuis naar Torhout was een grote uitdaging en belangrijke investering voor onze groep. De Award als bedrijf van het Jaar gaf een mooie erkenning en hartelijk welkom van de gehele Torhout gemeenschap."

We zijn nu 2 jaar verder. Waar staat het bedrijf nu? Grote vernieuwingen?

Dick: "Onze dynamische groep heeft inderdaad in de laatste twee jaren verder gewerkt aan de internationale uitbreiding en ook in Torhout staan er nieuwe investeringen gepland. Sedert dit jaar hebben we onze groep uitgebreid, door een overname in de USA, en voegden zo drie extra productie-afdelingen toe aan onze groep. Hiermee komen we op 13 vestigingen in 10 landen."

Daarnaast vatten we al enkele maanden geleden de bouwwerkzaamheden aan om op de site Torhout 7000 vierkante meter bij te bouwen. In deze nieuwe afdeling gaan we extra lijnen plaatsen om de productie van sandwich wafers voor de ijsindustrie voor Europa te concentreren. Dit is een volgende stap in onze groei als groep alsook een verdere verankering in West-Vlaanderen en Torhout."