Een maat minder in drie weken dankzij Bodycare

Patrick Demarest

19/10/2015
Bedrijf sport

Je herkent het vast en zeker. De vakantie zit erop en de overtollige kilo’s moeten eraf, liefst zo snel mogelijk. Bodycare is de nieuwste trend in fitnessland. Voor wie in korte tijd overtollige kilo’s kwijt wil, is dit dé oplossing. Sinds eind maart kan je ook in Torhout terecht voor een professionele behandeling.

IMG_4994

Bodycare combineert elektro fitness (of E-Fit) met professioneel voedingsadvies. Na een intakegesprek waarbij het doel duidelijk omschreven wordt, maakt een personal trainer een plan op maat op. E-Fit vervangt in twintig minuten vier verschillende behandelingen: negentig minuten fitness, dertig minuten lymfedrainage, een (pijnlijke) anti-cellulitis behandeling en vetverbranding. Aan de hand van EMS-impulsen worden spieren, vetlaag, bindweefsel en huid gestimuleerd. Een full bodytraining dus in amper twintig minuten. Houd je dit aan gedurende drie à vier weken, in combinatie met twee à drie keer per week intensief sporten, dan verkrijg je zichtbaar resultaat. Dat mocht ook Ilse Goubert, zaakvoerster van Bodycare Torhout, aan den lijve ondervinden. “Ik worstel al mijn hele leven met overtollige kilo’s. Vorig jaar vierde mijn dochter haar Eerste Communie. Toen het kleedje dat ik gekocht had te klein was geworden en ik snel een oplossing nodig had, besloot ik Bodycare uit te proberen. Ik stond versteld van het resultaat en op aangeven van de zaakvoerster in Brugge, besloot ik om zelf te starten met een zaak in Torhout”, vertelt ze. Een betere ambassadeur kan je dus niet vinden; Ilse is het levende bewijs dat de behandeling efficiënt is. “Als je na de behandeling op je eten blijft letten, blijft het resultaat zichtbaar. Ik verkoop in de zaak proteïnevoeding van Lignavita om de klanten in een eerste fase een goede doorstart te geven. Maar het is natuurlijk de bedoeling dat zij daarna overschakelen op gezonde voeding zoals gepromoot door Pascale Naessens bijvoorbeeld.”

IMG_4999

Bodycare niet enkel efficiënt voor wie wil afslanken. Ook sporters maken gebruik van deze nieuwe technologie om hun prestaties te verbeteren of te revalideren. “Chris Goosens, hoofdarts van voetbalploeg KV Oostende, past dit toe en is heel tevreden met het resultaat. Ook Bayern München en Ronaldo zijn fan! Daarnaast helpt het ook om rug-, nek- en gewrichtspijnen te reduceren.”, legt Ilse uit. Voor wie over weinig tijd beschikt en snel zichtbaar resultaat wil, zowel naar figuurcorrectie toe of conditioneel, is deze behandeling dus zeker het uitproberen waard. De zaak is gelegen in de Aartrijkestraat 124 in Torhout. Of neem alvast een kijkje op http://www.bodycare.be!

[wppa type="slide" album="252"][/wppa] (c) Apriotief bvba

bigpic
Foto 1 van 10
bigpic
Foto 2 van 10
bigpic
Foto 3 van 10
bigpic
Foto 4 van 10
bigpic
Foto 5 van 10
bigpic
Foto 6 van 10
bigpic
Foto 7 van 10
bigpic
Foto 8 van 10
bigpic
Foto 9 van 10
bigpic
Foto 10 van 10
Foto 1 van 10
Foto 2 van 10
Foto 3 van 10
Foto 4 van 10
Foto 5 van 10
Foto 6 van 10
Foto 7 van 10
Foto 8 van 10
Foto 9 van 10
Foto 10 van 10