Eet gratis oesters met Kerst en Nieuwjaar!

Patrick Demarest

02/12/2021
Bedrijf

Wie tussen 3 tot en met 22 december koopt bij Vishandel Vanpraet op de wekelijkse woensdagmarkt in Torhout of op vrijdagmiddag aan het zwembad maakt kans op oesters voor Kerst en Nieuwjaar. Makkelijk en lekker. Koop op de woensdagen  8, 15 en 22 december en/of de vrijdagen 3, 10 en 17 december bij Vishandel Vanpraet, deponeer je kasticket met je adresgegevens, mail en gsm-nummer in de doos en maak kans op een vatje van 12 oesters. Wie op 3, 8, 10, 15 of 17 december koopt, komt in aanmerking voor het vatje oesters op Kerst en Nieuwjaar. Kopers op 22 december komen alleen nog in aanmerking voor de oesters op Nieuwjaar.

Op 20 december wordt de winnaar van het vatje van 12 oesters getrokken en bekend gemaakt op website en fb Torhoutvandaag voor de Kerst. Prijs kan dan worden opgehaald op woensdag 22 december of na afspraak bij Vishandel Vanpraet in Zedelgem.

Op maandag 27 december wordt het tweede vatje van 12 oesters getrokken en bekend gemaakt. Oesters zullen dan moeten worden afgehaald bij Vishandel Vanpraet.

Deze actie wordt ook aangekondigd via facebookvandaag waar je een vispannetje kan winnen.