Enthousiast als een starter...

Patrick Demarest

28/02/2021
Bedrijf

Ook Instituut Hilde Declerck opent  op maandag 1 maart opnieuw de deuren. En Hilde die maar liefst 31 jaar zelfstandig is, popelt om opnieuw te beginnen.

Hilde: "Ik heb een schoonheidsinstituut, nagelstudio en bijouterie en verkoop sinds kort ook parfums voor dames, heren en kids en samen met mijn team ben ik er helemaal klaar voor."

"We hebben twee nieuwe merken juwelen in huis gehaald en de zomerkleurtjes voor de nagels zijn er. Eigenlijk is dit het ideale moment om weer open te gaan."

Pigmentvlekken verwijderen

"Met de lente in aantocht ook nog even melden dat wij in enkele minuten je pigmentvlekjes verwijderen."
"Deze behandeling brengt geen schade toe aan de huid en is zeer veilig.
De Babor Tech Spot Reducer bevriest met behulp van CO2-gas binnen enkele seconden doelgericht de pigmentvlek tot -27 graden. De extreme kou laat het water in de cellen en de ruimte tussen de cellen bevriezen. Bevroren water zet uit en laat de celmembranen springen. Het behandelde, oppervlakkige weefsel maakt zich zo los van de cel, droogt uit, wordt naar boven gebracht en valt na 10-14 dagen af. De huid is hierna roze en dient enkel nog beschermd te worden tegen de zon!"
"Het gaat hier over pigmentvlekken die onderhuids zijn, niet vlekken die je kan voelen. Die moeten door een dokter worden verwijderd bij een temperatuur van -100 graden."