Fietsenquête Fietsersbond

Patrick Demarest

02/05/2019
vereniging

De lokale afdeling van de Fietsersbond lanceerde vanaf 1 mei een fietsenquête in Torhout. De enquête loopt tot en met 31 mei.

Waarom deze enquête?

Davy Willaert (Fietsersbond Torhout): "Als lokale afdeling van de Fietsersbond in Torhout wensen we dé spreekbuis te vormen voor iedere fietser in Torhout. Na de recente (her)opstart van onze activiteiten vormt deze bevraging voor onze afdeling een belangrijk startpunt om inzicht te krijgen in wat op heden leeft rond fietsen in Torhout."

"Concreet gaan we deze feedback vertalen naar een inventaris rond alle fietsknelpunten in Torhout. Met een duidelijke lijst aan quick-win maatregelen alsook voorstellen op de langere termijn willen we in gesprek gaan met het stadsbestuur. Jouw opmerkingen, bezorgdheden, suggesties,... zullen ook een belangrijke insteek bieden voor een nieuw fietsactieplan van de stad."

"Jouw deelname en mening zijn dus van cruciaal belang! De enquête invullen neemt hoogstens 15 minuten van jouw kostbare tijd in beslag."

Nog niet overtuigd?

"Bij deelname aan deze enquête maak je bovendien kans op een Torhoutbon t.w.v. € 20!"

Doelgroepen?

"Bewoners, niet-bewoners, scholieren, werknemers, fietsfreaks tot occasionele fietsers of zelfs overtuigde niet-fietsers. De enquête is voor iedereen geschikt die zijn of haar zegje wil doen over het fietsen in Torhout."

Hoe deelnemen?

Deelname gebeurt bij voorkeur online en is mogelijk via:

"De enquête kan ingevuld worden op pc, tablet en smartphone. Thuis geen internet? Ga eventueel even langs in de bibliotheek. Internet toch niet aan jou besteed? Geen nood, we zorgen ook voor een papieren versie in het stadskantoor en de bibliotheek."

Privacy

Je gegevens worden in het kader van de GDPR-wetgeving niet doorgegeven aan derden buiten de Fietsersbond. Meer informatie op www.fietsersbond.be/algemene-voorwaarden-en-privacybeleid.