Fietszoektocht

Patrick Demarest

07/08/2020
Actua

Tot en met 5 oktober kan je de Fietszoektocht van Torhoutvandaag afwerken. Fietszoektocht die ook gepromoot wordt door Westtoer en Lokaal Bestuur Torhout.

Het traject volgt hoofdzakelijk de Houtlandroute van het Brugse Ommeland, geënt op het fietsnetwerk. Op drie plaatsen wijken we even af van het parcours. Dat staat duidelijk aangeduid met een uitroepteken. Het totale parcours bedraagt 34 kilometer en brengt je van de Markt van Torhout via het Ravenhofpark en de Kinderboerderij naar de Ijshoeve en het kasteel van Wijnendale, Ichtegem en via de Groene 62 naar Wijnendale vanwaar we naar Groenhove trekken om via Torwoud opnieuw naar het Torhoutse stadscentrum af te zakken. Flinke tocht met veel natuur maar ook veel versnaperingen onderweg…

(Het Ravenhofkasteel kom je al heel snel tegen op het parcours....)

Deelnemingsformulieren kunnen aangekocht worden voor 3 euro in het Vrijetijdshuis (oud stadhuis) op de Markt of bij Mostaard Wostyn op het Conscienceplein.

Er zijn 50 prijzen te winnen. Om de Torhoutse zaken te steunen is de eerste prijs dit jaar 200 euro aan Torhoutbonnen, de 2de 100 euro in Torhoutbonnen en de derde 50 euro in Torhoutbonnen. Ook de andere prijzen zijn vooral waardebonnen, meestal met een waarde van 20 euro,  voor Torhoutse zaken.