Geen Land of Love

Patrick Demarest

15/04/2020
Actua muziek

Land of Love dat vorig jaar 7500 toeschouwers  op de wei zag, mag dit jaar niet doorgaan omwille van de strijd tegen het coronavirus. Een leegte dus op 28 en 29 augustus.

Frederick Muys: "Beste vrienden, jullie hebben intussen vast wel het nieuws gehoord: de Belgische overheid heeft een verbod uitgevaardigd voor alle massa-evenementen, inclusief festivals, tot 31 augustus. Wat dit betekent voor ons, en voor jullie, zal in de loop van de volgende dagen duidelijk worden. We weten dat jullie zich zorgen maken over jullie tickets, en we begrijpen dat. Onze topprioriteit in de gesprekken die we de volgende dagen zullen voeren, zal dan ook de reeds verkochte tickets zijn. Er liggen een paar pistes open, maar we verzekeren jullie dat jullie geld dus niet zomaar verdwenen is. Zodra we de strategie bepaald hebben, alsook hoe alles in zijn werk zal gaan, maken we deze bekend op onze sociale media en op de website. In de tussentijd hopen we op jullie begrip en geduld te mogen rekenen. Dit zijn zwarte tijden voor iedereen die met events te maken heeft: van artiest tot leverancier en alle organisaties daarrond. Maar we zullen er allemaal sterker uit komen, en we zien mekaar zeker terug in de nabije toekomst.
Het allerbelangrijkste voor nu: houd je aan de maatregelen, doe wat er gevraagd wordt en blijf gezond. Het is de enige manier om dit monster te verslaan, en de enige manier om terug te slaan.
We komen heel gauw terug met meer nieuws."