Gezondheidsbeurs NaGeBa op 11 maart

Patrick Demarest

02/02/2018
Actua vereniging

Op zondag 11 maart organiseert NaGeBa vzw, gezeteld in Don Bosco, de NaGeBa-beurs in het Diocesaan Centrum Groenhove. NaGeBa staat voor Natuurlijk en Gezond in Balans.

Veerle Catteeu en Andy Vanbeveren organiseren voor het eerst de beurs in Torhout maar die is wel al aan de derde editie toe. Ze wonen in de Landstraat 11 waar ze met Boventoon ook een relaxatiecentrum hebben. Andy, die klank- en relaxatietherapeut is, werkte er een voor Vlaanderen uniek procédé uit.  Maar hier hebben we het over de beurs."

Veerle: "Het is een gezondheidsbeurs die enerzijds de bedoeling heeft om mensen te verbinden. Enerzijds met zichzelf, maar anderzijds ook met de natuur. Vandaar dan ook de bewuste keuze voor Groenhove. Anderzijds willen wij het grote publiek kennis laten maken met natuurlijke producten, gezond bewegen, gezonde voeding, complementaire therapieën, enz."
"Uniek aan onze visie is dat elke standhouder uniek is met zijn aanbod. Met andere woorden geen vier massagetherapeuten, geen zes standhouders rond gezonde voeding..."
"En... paragnosten worden niet toegelaten op deze beurs. We kiezen dus duidelijk bewust voor een 'gezondheidsbeurs' en niet voor een 'spirituele beurs'. Op dit ogenblik tellen we al veertig standhouders en er komen er nog altijd bij."

Praktisch
Gezondheidsbeurs NaGeBa op 11 maart in Diocesaan Centrum Groenhove van 10 tot 18 uur.
Inkom: 5 euro. 60+ betaalt 3 euro en kinderen beneden de 12 jaar mogen er gratis in.
Wat: therapie, natuurlijke producten, massage, gezonde voeding, coaching...
Demonstraties
Yoga (door Felia Lannoo en Eline Vanoutrive) in de belevingszaal om 13 en 16 uur.
Gongyoga (door Felia Lannoo, Eline Vanoutrive en Andy Vanbeveren) in de belevingszaal om 13 en 14.30 uur.
Maak je eigen lippenbalsem (door Katrien Bonnez) aan de stand Kruidenkriebels om 11.30 uur.
PUURdansen (door Lies Schoetens) in de belevingszaal om 11, 15.30 en 16.45 uur.
Maak zelf kruidenshampoo (door Katrien Bonnez) aan de stand Kruidenkriebels om 13.30 uur.
Meer info: www.nageba.be