Gratis kerstbomen

Patrick Demarest

06/12/2022
Actua

Elk jaar dompelt de groendienst de Torhoutse pleinen en straten onder in een kerstsfeer door het plaatsen van kerstbomen. Vorig jaar deed men hiervoor ook een beroep op de Torhoutenaren. Door het grote succes herhaalt men met plezier de actie 'Hartverwarmende Torhoutse buurten'. Fleur samen met je buren jouw straat op met een kerstboom!

Wil jij, samen met jouw buren, een warme kerstsfeer in je straat? Vraag dan snel een gratis kerstboom aan (zolang de voorraad strekt uiteraard) via www.torhout.be/aanvraag-kerstboom.

De technische dienst van de stad brengt de kerstboom naar jouw straat zodat je deze samen met je buren naar hartenlust kan versieren. Zo breng je alle buren nog eens samen en baadt je straat in een gezellige kerstsfeer.


"Wat warmte, gezelligheid, een fijne babbel,… We kunnen het allemaal goed gebruiken, zeker tijdens de donkerste periode van het jaar. Daarom willen we deze kerst zoveel mogelijk hartverwarmende buurten in onze stad. En daar kunnen jullie voor zorgen. Wij brengen kerstbomen naar jullie straat en jullie versieren die samen met de buurt", vertelt Elsie Desmet, schepen van natuur en groen.

Tover jij, samen met jouw buren, jouw straat om tot een hartverwarmende Torhoutse straat? Uit alle aanvragers kiest een onschuldige hand één winnaar die aan de haal gaat met een verrassingspakket voor de straat. Zo kan je samen het nieuwe jaar feestelijk inzetten!

Wil je ons laten meegenieten van jullie kerstboom? Maak een groepsfoto en deel hem op sociale media met vermelding van #hartverwarmendebuurt.