Gratis of met korting naar Le Manoir Beernem van 16 tot en met 18 september

Patrick Demarest

13/09/2022
Actua

Naast Hof & Huis is Le Manoir in Beernem van 16 tot en met 18 september een van de mooiste tuin en lifestyle beurzen in Vlaanderen. Wij bieden u de mogelijkheid om aan verminderd tarief of zelfs gratis de beurs te bezoeken.


Le Manoir is Beernem op zijn mooist. De tuin van Paul en Magal is een verborgen locatie die opnieuw haar poorten opent voor een derde feeërieke en nog grotere editie van "Le Manoir". Nee, hier staat geen kasteel of Manoir, wel een mooi aanbod aan interessante exposanten en daar komt u toch voor? Een gezellige dreef die je leidt naar de tuin, sfeervol, gezellig en een overheersende rust!

Met korting naar de beurs via Torhoutvandaag

We maakten een code aan ‘torhoutvandaagbeernem’. Met die promocode betalen de bezoekers een ticket vooraf online aan €5,50 (voor één persoon) of € 10 voor een duoticket.

Koop je tickets vooraf online via de website www.lifestylebeurzen.be

Gratis naar Le Manoir in Beernem

Ga naar de facebookpagina van deze website, deel en like het artikel over Le Manoir op facebook en maak kans op een van de 5 duotickets voor Le Manoir. Wie al tickets kocht met reductie en gratis kaarten wint, krijgt zijn geld terug. De winnaars worden bekend gemaakt op donderdag 15 september om 13 uur via website en facebook Torhoutvandaag.