Tijdens de Torhoutse Batjes op 17, 18 en 19 juni 2016 kan u in de Fraeysstraat te
Torhout terecht bij een 8-tal eetstandjes die op zaterdag en zondag worden uitgebaat door topchefs uit het Houtland. Deze culinaire specialisten zetten hun beste beentje voor om u het lekkerste uit hun keuken aan te bieden tegen zeer democratische prijzen. Op vrijdag kan je warm draaien tijdens de After-Work
Vrijdag 17 juni – After-work met gratis inkom
After-work met enkele culinaire meester van 19 tot 1 uur
Gin & Tonic Bar, Koffiebar
Aansluitend: dj Benny Boens
Zaterdag en Zondag 18 en 19 juni
Deelnemerslijst Heerlijk Houtland 2016:
Ter Leepe (Zedelgem)
Salons Denotter (Zedelgem)
The Bistroteek (Torhout)
Kok aan huis Bart Biebauw (Hertsberge)
Bistro O-point (Loppem)
Koxx (Jabbeke)
Nieuw in vergelijking met vorig jaar: Desoete Cooking (Koekelare), Barista Koffiebar Veroma (Brugge), Patissier Kerkhove (Torhout).
In ruil voor een of meerdere bonnen krijgt u een heerlijk gerechtje aangeboden. Tijdens Heerlijk Houtland wordt gewerkt met jetons voor drank en eten:
-1 jeton: 2 euro
-1 gerechtje: 2,3 of 4 jetons