Het drieluik van de Seniorenadviesraad

Patrick Demarest

14/11/2023
Actua

De Seniorenadviesraad (SAR) heeft er een geslaagde zomer op zitten. Ondertussen zijn de leden van SAR volop bezig met de organisatie van hun activiteiten voor dit najaar. Dan staat het drieluik weer op de planning: de herfstverbroedering met kaarting op 17 november, de hobby- en vrijetijdstentoonstelling op 25 en 26 november en het Seniorenfeest op 5 december.


"Aan onze fietstocht deze zomer namen 80 enthousiaste senioren deel en ook de daguitstap naar Zeeland was meer dan geslaagd. We hopen dan ook dat we op onze volgende activiteiten opnieuw heel wat Torhoutse senioren mogen verwelkomen.", zegt schepen Annick Vanderspurt.

Het drieluik bestaat uit volgende activiteiten:


Herfstverbroedering met kaarting

Starten doen ze met het herfstverbroederingfeest en de bijhorende kaarting. Deze heeft dit jaar plaats op vrijdag 17 november in de cafetaria van WZC Sint-Augustinus. Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur om samen te kaarten. Het einde is voorzien rond 17 uur.

Hobby- en vrijetijdstentoonstelling

Op 25 en 26 november vindt de hobby- en vrijetijdstentoonstelling plaats in Club de B ('s Gravenwinkelstraat 5, Torhout). Tijdens deze beurs stellen de verschillende exposanten hun hobby voor, denk hierbij aan schilderijen, brei- en haakwerkjes, oorbellen … Bezoekers zijn op beide dagen welkom tussen 10 uur en 17 uur. De beurs is doorlopend gratis te bezoeken.

Seniorenfeest met huldiging huwelijksjubilarissen

De seniorenraad sluit het najaar af met de seniorenshow in Cultuurcentrum de Brouckere (Aartrijkestraat 6, Torhout) en de huldiging van de Torhoutse huwelijksjubilarissen. De show vindt plaats op 5 december en start om 13.30 uur (deuren open om 13 uur). Het wordt een gezellige namiddag voor de senioren met dit jaar een optreden van niemand minder dan Sasha en Davy! Tijdens de show huldigen we de jubilarissen die dit jaar 50, 60, 65 of 70 jaar getrouwd zijn. Zij mogen dan ook gratis van de show genieten. Tickets voor deze shownamiddag kosten 8 euro en zijn te verkrijgen via www.ccdebrouckere.be of aan de balie van het Cultuurcentrum.