Hoe zie jij stadstuinen de Brouckere en 's Gravenwinkel?

Patrick Demarest

01/04/2021
Actua

Vandaag, 1 april, werd de nieuwe stadstuin van site 's Gravenwinkel voor iedereen opengesteld. Vanaf het weekend van 10 april zal je via een nog te maken doorgang ook makkelijk tuin de Brouckere bereiken. Op die manier wil Lokaal Bestuur Torhout verschillende verborgen groenzones met elkaar verbinden en beter toegankelijk maken voor het publiek.

(Hier komt de doorgang van site 's Gravenwinkel naar tuin de Brouckere)

Hoe zie jij het?

Hoe zie jij tuin de Brouckere en de tuin op site 's Gravenwinkel? Het lokaal bestuur wil graag weten wat de Torhoutenaars denken en organiseert daarom een bevraging rond de verborgen tuinen.

Vul voor dinsdag 20 april de digitale enquête in via www.torhout.be/jouw-dromen-over-onze-tuinen.

Werk je liever op papier? Aan het onthaal van het Stadskantoor, het Vrijetijdshuis en in het werfkantoor (Fraeysstraat 2A) vind je de enquête op papier. Haal ze af, vul ze in en drop deze in de postbus in tuin de Brouckere, in de tuin van site 's Gravenwinkel of in het werfkantoor.

Naast deze bevraging organiseert Lokaal Bestuur Torhout binnenkort ook enkele kleinschalige droomsessies rond de inrichting van de tuinen. Wil je hieraan deelnemen? Bezorg dan zeker je contactgegevens (voor- en familienaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) aan de dienst ruimte via ruimte@torhout.be of via 050 22 11 39.