Hoelang blijft onze burgemeester opgesloten?

Patrick Demarest

23/02/2022
Onderwijs

De dienst studentenvoorzieningen van Hogeschool VIVES organiseert een Escape Truck on tour langs alle campussen van VIVES: Roeselare (7 tot 11 maart), Kortrijk (14 tot 18 maart), Brugge Station (21 tot 25 maart), Brugge Xaverianen (28 maart tot 1 april), Oostende (19 tot 22 april) en Torhout (25 tot 29 april). De vijf burgemeesters van de VIVES-studentensteden zullen op zaterdag 26 februari ’22 het escape game spelen. Afspraak om 13 uur bij het Open Huis in Staden.

Met de coronabarometer weer op oranje en binnenkort misschien zelfs op geel, gaat de dienst STUVO (Studentenvoorzieningen) van Hogeschool VIVES volop voor verbinding. Het wordt hoog tijd om weer leven op de campus te brengen, om onze studenten aan te moedigen samen leuke dingen te doen en fantastische herinneringen te maken.

Met de Escape Truck zullen studenten ploegjes vormen, een tijdstip kunnen boeken en samen de uitdaging aangaan om het ontsnappingsspel zo goed en zo snel mogelijk uit te spelen. Ze worden daarbij begeleid door VIVES-docenten zodat er na de vele online lessen van de afgelopen jaren ook weer echt menselijk contact tussen hen komt. VIVES riep docenten op om zich vrijwillig aan te bieden om dit initiatief mogelijk te maken en hun respons was overweldigend en hartverwarmend. Zij komen de studenten in hun vrije tijd ondersteunen en dat vindt men bij VIVES een fantastisch signaal van betrokkenheid.

5 burgemeesters

Om een en ander in stijl af te trappen komen ook de vijf burgemeesters van de VIVES-studentensteden het escape game spelen op 26 februari om 13 uur bij het Open Huis in Staden! Ze zetten zo een tijd neer waarop de studenten zich kunnen richten. Misschien doen die het wel een pak beter dan de ervaren burgervaders?