"Ik had nood aan een fysieke winkel!"

Patrick Demarest

26/06/2021
winkel

Enrico Vanthomme, 20, is waarschijnlijk de jongste zaakvoerder van een kledingswinkel in Torhout. Hij was al stevig actief online maar voelde de noodzaak om een fysieke winkel te starten. Dus deed hij dat met Star Boulevard in de Oostendestraat 15.

(Enrico en vriendin Anastasya.)

Enrico is afkomstig van Staden maar woont nu boven de winkel in de Oostendestraat.

Zelf ben je een Instagram-man, online dus en dan toch kiezen om een winkel te openen...

Enrico: "Inderdaad, zelf heb ik een Instagram-account waar ik tamelijk veel mee bezig ben! Zo zag ik dus ook dat online enorm populair was destijds en zo begon ik met mijn eerste zaak.  Dit gaan we nu ook weer doen met Star Boulevard! Een nieuwe sterke webshop koppelen aan mooie nationale campagnes."

"Doordat mijn eerste zaak een online business was, voelde ik dat ik ook nood had aan een fysiek winkelgebeuren. Daarom besloot ik een pand aan te schaffen en te starten met een nieuw concept."

Wat is het aanbod van Star Boulevard?

Enrico: "Het aanbod in Star Boulevard is breed! Ik heb er outfits voor jonge meisjes maar zeker ook voor modebewuste dames. Vele stukken gaan ook tot maat 46!"

Hoe ambitieus ben je?

Enrico: "Ik zou mijn ambitie omschrijven in 1 mooi woord: gedreven, ik ben niet bang om risico’s te nemen en zal altijd streven naar innovatie! Ik streef altijd naar perfectie! En ook investeer ik enkel in projecten die echt vanuit mijn hart komen. Iets wat zeker het geval is met Star Boulevard! "