Immo Baert: een nieuw geluid in de wereld van het vastgoed

Patrick Demarest

25/08/2015
Bedrijf

Ann Baert, geboren en getogen in Torhout, is een relatieve nieuwkomer in de wereld van het Torhouts vastgoed. Immo Baert werpt vooral persoonlijke aanpak en service in de strijd tegen de andere vastgoedkantoren.

IMG_1851_small

Het kopen en verkopen van een vastgoed is één van de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven. Hiervoor is “IMMO BAERT” er voor U. Deze transactie wordt steeds complexer en de wetgeving op dit vlak verandert voortdurend. Logisch dat u zich laat bijstaan door een specialist, iemand die u van start tot finish helpt om alles vlekkeloos te doen verlopen. “Hierin sta ik iedereen bij met raad en vooral daad”, zegt Ann. “Vol enthousiasme verzorg ik alle onderhandelingen, contracten, juridische, technische en administratieve bijstand om een maximaal resultaat te bieden bij de  vastgoedtransactie.”

Vijf jaar

“Ik ben al een vijftal jaar bezig met de verkoop van vastgoed”, zegt Ann. “Eerst werkte ik voor een Brugs kantoor, nu heb ik al twee jaar een eigen kantoor in Torhout. Na mijn universitaire studies handelswetenschappen behaalde ik ook de titel van beroepsmakelaar via het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV). Ik richt me vooral op de markt van de woningen. In de regio zijn inderdaad heel wat concullega’s maar ik mik vooral op een persoonlijke aanpak. Gemiddeld zitten er een vijftiental huizen in mijn portefeuille. Op die manier kan ik zeer gericht bezig zijn met de verkoop van elk huis. Ik ben hoofdzakelijk actief in Torhout en randgemeenten. Voor klanten trek ik ook wel eens verder. Naast de optimale begeleiding bij de verkoop van een huis, bied ik ook service die anderen niet bieden. Is er een erfenis en kunnen de erfgenamen het huis zelf niet proper maken dan regel ik dat. Ik breng ook de volledige administratie in orde. Als kleine zelfstandige ben ik uiteraard zeven dagen op zeven bereikbaar. Zelfs op zondag kan je een afspraak met me maken. Voor wie een eigendom verkoopt, maak ik een gratis waardebepaling. Met kopers zoek ik samen tot ze hun unieke droomwoning hebben gevonden. De vastgoedwereld mocht vroeger dan vooral een mannenwereld zijn, er worden meer en meer dames actief in die sector. En om het met een cliché te zeggen: wij staan ons mannetje…”

Immo Baert
0489 45 34 26
info@immo-baert.be
www.immo-baert.be