Jana Van Nieuwenhuyse dingt mee naar de titel van Miss Shopping Flanders

Patrick Demarest

05/01/2016
Actua horeca/toerisme straat/wijk

Jana Van Nieuwenhuyse uit Wijnendale is finaliste nummer 5 Miss Shopping Flanders 2016.

IMG_8066

Jana Van Nieuwenhuyse is afkomstig uit Brugge, dochter van  Patrick en Linda Bouvaert, maar streek drie jaar geleden met haar vriend in Wijnendale neer. Van opleiding is Jana kinderverzorgster maar ze is actief als vertegenwoordigster bij Club FM, een radiozender in de regio Eeklo. “Radiospotjes verkopen, is mijn opdracht”, zegt de 24-jarige moeder van Chloë en Illiano.
Nieuw
“Het is de eerste keer dat ik deelneem aan een dergelijke wedstrijd”, zegt Jana. “Ik wilde dat eens meemaken, nieuwe mensen leren kennen. Ik heb er alvast en pak vriendinnen bij. Ringshopping is de hoofdsponsor van Miss Shopping Flanders en het is uiteraard de bedoeling dat de nieuwe miss promotie maakt voor het shoppen in Vlaanderen. “Zelf ga ik heel graag shoppen. Kledij, juwelen maar vooral schoenen en laarzen dragen mijn voorkeur weg. De finale met de zestien finalistes vindt plaats op 30 april in Salons Cortina in Wevelgem.  Zij zijn allen tussen 18 en 27 jaar jong, stijlvol en moeten een neus hebben voor budgetvriendelijk shoppen. Tijdens de aanloop naar de finale word je klaargestoomd om het beste van jezelf te geven, zowel op als naast het podium.

IMG_8081

Je leert poseren, defileren, maquilleren, krijgt mediatraining ...Mondig zijn en een persoonlijkheid hebben, is dus ook belangrijk. In januari vindt ook nog een fotoshoot plaats in een wellnesscenter.”
Inkomkaarten en sponsoring
“Uiteraard wil ik met zoveel mogelijk mensen naar Wevelgem trekken. Daarom verkoop ik inkom- en vipkaarten. Wie mij gewoon wil ondersteunen, kan een steunkaart kopen. Sponsors zijn ook nog welkom. Die kunnen contact met me opnemen via jana.vannieuwenhuyse@hotmail.com.
Ps
: je kan steeds mijn avontuur volgen op Facebook !
https://m.facebook.com/Finaliste-Miss-Shopping-Flanders-2016-Jana-Van-Nieuwenhuyse-805463172895441/ 

IMG_8074