JCI Houtland presenteert de West-Vlaamse Comedy Night

Patrick Demarest

11/04/2022
Humor

JCI Houtland presenteert de West-Vlaamse Comedy Night in Club de B op 21 april. Je kan genieten van comedians Ygor uit Poperinge en Piet De Praitere. De West-Vlaamse Comedy Night opent zijn deuren vanaf 19 uur. De voorstelling start om 20 uur. 


Voor én na de voorstelling kan u een glaasje nuttigen.
Tickets bestelt u via volgende link: https://www.jcihoutland.be/comedy-night/

Ygor uit Poperinge

Ygor, een kleine (mooie) man uit Poperinge, staat al geruime tijd op de planken. Twaalf en een half jaar om precies te zijn. En geef toe, dat is behoorlijk lang voor een man met korte beentjes. Je moet het zelf maar eens proberen. Na een paar dagen rechtstaan, zal je smeken om een stoel. Sommigen zelfs om een bed of een kafzak. Dat Ygor het zolang volhoudt, dankt hij aan zijn uithoudingsvermogen en ook een beetje aan zijn in het verleden vergaarde Comedy prijzen: dingen die hem – stuk voor stuk - mentaal overeind houden. Zo verzamelde hij staande weg Humo’s Comedy Cup (Brussel), Parkstad Cabaretfestival (Heerlen), Crazy Comedy Cover Contest (Gent), Commeere Comedy Cup (Brugge), Persoonlijkheidsprijs Cameretten (Rotterdam), Zilveren plak op het Concours Wim Sonneveld (Amsterdam) en de Bronzen Kabouter Cabareteske (Eindhoven).
Enfin, een pittig kereltje, die kleine Ygor 

Piet De Praitere

Piet De Praitere raakte redelijk wereldberoemd als Etienne met het open verhemelte en als Dikke Gilbert de la Tourette. Hij werkte samen met Kamagurka, Freddy De Vadder en Gunter Lamoot en was te zien en te horen op Studio Brussel, Radio 1, Canvas, VT4, 2BE en de VPRO. Onlangs verscheen zijn eerste dvd Gekapt en bracht hij een boek uit waarin zijn beste oneliners van de afgelopen twintig jaar zijn gebundeld. Ondertussen kennen we hem ook als Claude Delvoye uit Bevergem (Canvas) en maakte hij samen met Dries Heyneman zijn eigen programma Lookalikes (2BE).