Jongeren en...actie

Patrick Demarest

19/07/2016
jeugd

September, daar denken jongeren in deze tijd van het jaar niet graag aan. Gelukkig is dat nog ver weg. Maar wat doen we tijdens deze periode van “rust”? Zo rustig lijkt die trouwens niet altijd. De ene doet een vakantiejob terwijl de ander liever meer tijd wilt besteden aan zijn of haar passies. Wij gingen op zoek naar enkele leuke verhalen. Wie weet brengen ze jou ook een stapje dichter bij een heuglijke zomer…

België mag dan trots zijn op Dimitri Vegas and Like Mike, ook Torhout heeft een eigen dj talent. Jochen Decuyper (20), beter bekend als dj JCHN, heeft onze jeugd al vele onvergetelijke avonden bezorgd.

One big happy family

15

Tijdens de schoolperiode wist hij de studenten vaak te amuseren in Jeugdhuis De Troubadour. Deze zomer was hij al te zien begin juli op Kings of musiK. “One big happy family!” Met dit gevoel verliet Jochen de weide waar hij voor een spetterend feestje had gezorgd. “Na een avond draaien ga ik naar huis met veel voldoening. Je hebt de mensen kunnen entertainen en dat is puur genieten.”
Aan de toekomst denkt JCHN nog niet. Hij wil zich vooral vermaken met het publiek en hen mooie avonden bezorgen.
Laat jij ons weten wat je deze zomer doet of deed? Stuur een mail naar info@torhoutvandaag.be