Kaart en spelletjesavond Content Torhout op 24 februari

Patrick Demarest

02/02/2023
vereniging

Content Torhout organiseert op 24 februari om 19 uur in Club de B een kaart- en spelletjesavond voor een divers publiek. Je hoeft niet vooraf in te schrijven. Je komt gewoon langs de avond zelf.

Je kan er manillen voor een koekenbroodje. De inleg voor de kaarting bedraagt 2 euro. Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij de bestuurleden van Torhout Content. Je vindt ze terug op de website www. Torhoutcontent.be.
Als je wint, krijg je een bon waarmee je bij de bakker een koekenbroodje kan afhalen.
De deelnemende bakkers waar je met de bon terecht kan, t.e.m. 1 april 2023, zijn: Bakkerij Stefaan (Zwevezelestraat 7 en Oostendestraat 52) en Bakkerij Peter Poiz (Oostendestraat 93). Het is best om uw bestelling vooraf telefonisch door te geven.

Je kan ook met het hele gezin gezelschapspellen komen spelen. Er zijn gezelschapspellen voor zowel volwassenen als voor kinderen.  De collectie van de spellenclub Teen & Tander bevat zowel familiespellen als expertspellen voor de meer ervaren spelers. Deze avond is onder de begeleiding van spellenclub Teen & Tander die graag de spellen voor u uitleggen.
De toegang is gratis voor leden van Torhout Content en leden van de spellenclub Teen & Tander. Niet – leden betalen 1 euro per persoon.

Meer info bij Bart Ameel: 0485 703364 of  ameel.bart@gmail.com