Kaarten voor de Flandriens

Patrick Demarest

01/10/2024
Actua

E-bikeclub de Flandriens met thuishaven in de Flandria wil in 2025 met een fietshappening voor iedereen uitpakken en daar zijn er uiteraard centen voor nodig. Op 8 november wordt daarom een kippenbillenkaarting georganiseerd.

Het gezelschap bestond bij het begin uit vier leden: Peter Blondeel (voorzitter), Marc Pitteljon (penningmeester), Eric Haelewyn (secretaris) en Philippe Deilgat. Patrick Demarest, Nick Verbeke, Geert Deblauwe en Johan Quackelbeen kwamen de rangen vervoegen. En zo trekt men als het even kan (uiteraard vooral in de zomer) op donderdag, van 10 tot 17 uur, de baan op voor ritten van 60 à 70 kilometer. Het parcours is geënt op het Fietsnetwerk met zijn knooppunten. En onderweg wordt ook gestopt om de innerlijke mens te versterken. 

Fietsen voor de fun, dat is het motto van het gezelschap. Maar ze willen ook wel een fietshappening uitwerken waaraan iedereen kan deelnemen. En dus...is er wat geld nodig. Daarom wordt er niet allen een Glorius ham verloot in lokaal de Flandria maar kan je de Flandriens ook steunen door kaarten voor de kippenbillenkaarting op 8 november (2,5 euro per kaart) te kopen. De kaarting start om 18 uur. Kaarten kan je kopen in de Flandria of bij de leden van de Flandriens.