Kersthart

Patrick Demarest

24/12/2020
Actua

Ruben Vandendriessche van R-Dreams stond deze morgen op en zijn kersthart sprak...En hij deed wat het vroeg!

"Ik wilde vandaag 5 kinderen in de vooravond een kerstgeschenk bezorgen, het pakket bestaat uit allerlei bruikbare (nieuwe) artikelen (boterhamdoos, potloden, cadeaubon 10 euro van de fun, tekenboek en nog wat extra’s). Ik richtte me op gezinnen die niet in de mogelijkheid zijn om een kerstcadeau te geven aan hun kinderen (tot 12jaar)."
"Waarom?
Het maakt mijn hart warm als ik jongeren vooruit kan helpen om hun dromen waar te maken, voluit hun passie te ontdekken en na te streven. Met dit kleine gebaar ben ik ervan overtuigd een bijdrage te leveren aan een betere wereld."
"Wat moest je doen?
Een bericht sturen met een korte toelichting waarom jij het pakket kan gebruiken en dan kreeg je een nummer toegezonden, om 16 uur trok ik 5 nummers en ik bezorgde de kerstcadeaus  vandaag (Kerstavond) tussen 17 en 18 uur.
Resultaat:
Een kerstavond met voldoening, maar wetende dat 5 pakketten beperkt is maar als ik hiermee anderen kan warm maken om in deze bizarre tijden ook iets te doen voor de medemens dan dragen we met zijn allen bij aan een gelukkig gevoel van zowel de gever als ontvanger."