Kindercarrousel op 21 september in tuin van Club de B

Patrick Demarest

20/09/2022
Actua

Op woensdagnamiddag 21 september vindt de derde editie van Kindercarrousel plaats in Torhout. De Kindercarrousel is een leuke manier voor (groot)ouders en (klein)kinderen om het Huis van het Kind te leren kennen via heel wat plezante activiteiten!

Wat is Huis van het Kind Torhout?

Een aantal diensten en organisaties die werken met kinderen (0 - 12 jaar) in Torhout slaan sinds 2017 de handen in elkaar en vormen samen het Huis van het Kind Torhout.

Het Huis van het Kind bestaat op dit moment uit het Lokaal Bestuur Torhout (het Sociaal Huis en de jeugddienst), Kind en Gezin, Kraamzorg De Wieg, de kinderopvanginitiatieven in Torhout, de Gezinsbond, het Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB), de Torhoutse basisscholen, het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) Noord West-Vlaanderen afdeling Houtland en het Centrum voor Ambulante Revalidatie (CAR) Noordhoek vzw.

Het doel van het Huis van het Kind is om de bestaande dienstverlening in Torhout voor ouders en kinderen overzichtelijker en toegankelijker te maken. Op die manier wil men ervoor zorgen dat je als gezin altijd een antwoord krijgt op jouw vraag, gericht advies krijgt of doorverwezen wordt naar de juiste dienst of organisatie.

Kindercarrousel

De voorbije jaren was de Kindercarrousel een echte succesformule! Ook dit jaar is de tuin van Club de B ('s Gravenwinkelstraat 5) opnieuw de plaats van afspraak voor dit leuke gebeuren. Bij regenweer gaat alles binnen door.

We nodigen iedereen uit op de Kindercarrousel op woensdag 21 september van 14 tot 16.30 uur in de tuin van Club de B ('s Gravenwinkelstraat 5).

Inschrijven is niet nodig, iedereen is doorlopend welkom. Alle workshops en kinderanimatie zijn gratis en voor elk kindje is er een leuk gadget!

Leer het Huis van het Kind kennen en kom in contact met de expertises van de verschillende partners. Elke partner staat klaar om een antwoord te geven op al je vragen!

"Dit combineren we met een speelse en gezellige ontmoetingsnamiddag voor (groot)ouders en (klein)kinderen. Tijdens de Kindercarrousel geniet je van leuke workshops en heel wat kinderanimatie zoals glittertattoos, knutselen, een leeshoekje,… Iedereen krijg een gratis drankje, en elk kindje gaat naar huis met een leuk gadget", aldus schepen van kinderopvang Rita Dewulf.


Meer info: