Kosmos Kerstmarkt op 11 en 12 december in Groenhove

Patrick Demarest

01/12/2021
winkel

Op 11 en 12 december vindt de tweede editie van de KOSMOS markt plaats in het Diocesaan Dienstenhuis Groenhove. De markt is een initiatief van onderneemsters Haike Vandecasteele uit Kortemark en Marlies Parmentier uit Torhout. De KOSMOS markt is een markt waarbij creatieve ondernemers uit West-Vlaanderen hun vernieuwende producten en ideeën aan het grote publiek tonen.

Als creatieve ondernemer zijnde weten Haike, Lichter, lasersnijden en -graveren, Dichter en juwelen en Marlies,  PURPOSE, sustainable bags & accessories, dat het soms moeilijk is om jezelf en je product kenbaar te maken in eigen streek. Deze markt wil hier een antwoord op bieden! Samen met 13 andere creatievelingen tonen ze hun producten op de KOSMOS markt.

Gezellig
De KOSMOS markt is een niet alledaagse markt. Zo zal er ook gedacht worden aan een leuke aankleding zodat bezoekers er kunnen shoppen in een gezellige sfeer. Als bezoeker kan je kerstshoppen bij creatieve (in al zijn aspecten) ondernemers uit West-Vlaanderen. Ideaal als je op zoek bent naar een origineel en lokaal pakje voor onder de kerstboom.

Shop lokaal
Aangezien corona het voorbije jaar lelijk huis heeft gehouden is het dit jaar nog belangrijker om lokaal en handgemaakt te kopen. Het event kan doorgaan en wordt coronaproof georganiseerd. Covid-safe ticket,
verluchting, een doorstroom met in- en uitgang,… alles om mensen toch maar lichtpuntjes te bezorgen in deze donkere tijden. Daarnaast is de markt perfect te combineren met een wandeling in Groenhove bos,
wat dan terug goed is voor de gezondheid. Naast de KOSMOS markt gaat de LANNOO boekenmarkt door, je kan er boeken kopen aan spotprijzen.


KOSMOS markt
https://www.instagram.com/kosmosmarkt.torhout/
Zaterdag 11 december 10 tot 18 uur
Zondag 12 december 13 tot 18 uur