Kosmos markt op 4 en 5 maart

Patrick Demarest

22/02/2023
winkel

Op zaterdag 4 maart van 10 tot 18 uur en op zondag 5 maart van 13 tot 18 uur vindt de derde editie plaats van Kosmos markt in de kapel van de Middenschool van Sint-Rembert in Torhout. Dit is een tweedaagse markt waarbij 25 jonge, creatieve ondernemers uit West-Vlaanderen hun vernieuwende producten en ideeën aan het grote publiek tonen. 

Initiatief van Haike Vandecasteele uit Kortemark (dichter, juwelen) en Marlies Parmentier uit Torhout (Purpose- sustainable bags and accessories). "Veel van deze ondernemers hebben geen fysieke winkel en werken voornamelijk online. Kosmos markt wil hier een antwoord op bieden. De gezellige sfeer van de roze kapel, de uitstraling van de verschillende standen en de aanwezigheid van de bar - De Vliegende Olifant - voor de deur zorgen voor extra aantrekkingskracht."

De kapel is via drie verschillende ingangen te bereiken waaronder de belangrijkste ingang gelegen tegenover de parking van het zwembad. Makkelijk bereikbaar te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer.