Laat het team van Forum Jobs jouw straat schoon maken!

Patrick Demarest

13/04/2021
Bedrijf

Uitzendkantoor Forum Jobs Torhout bestond in maart 2020 5 jaar. Dat eerste lustrum kon niet met de nodige luister gevierd worden. Een jaar later kan dat nog steeds niet. Maar het team van Forum Jobs Torhout, Maaike, Sara, Emilie en Elien, blijft niet bij de pakken zitten en trekt zelf de baan op…en gaat zwerfvuil opruimen. Dat kan jouw straat worden!

Laat jouw straat opruimen en zet ze in de kijker!

Om het vijfjarig bestaan te vieren, pakken de dames van Forum Jobs op de Burg uit met een heel leuk initiatief: ze trekken de baan op om zwerfvuil op te ruimen! Tenminste: als de facebookpagina van Forum Jobs 1000 likes haalt tegen eind april!

Sara Vandermeersch: “Forum Jobs maakt het verschil door een lange termijnvisie, duurzaamheid zeg maar en persoonlijke aanpak.  Het opruimen van zwerfvuil door onszelf, past perfect in dat plaatje!”

“We willen ons engageren voor de stad waar we werken (en wonen) door als vrijwilliger zwerfvuil, een probleem in vele steden, te verzamelen. Op de dag van de Arbeid gaan we de handen uit de mouwen steken om onze stad nog wat mooier te maken. Forum Jobs is milieubewust en ook in ons privéleven hechten we daar belang aan.“  

Like Forum Jobs en stuur je straatnaam door

Hoe kan je jouw straat laten schoonmaken?

Ga naar dit bericht op facebook Torhoutvandaag, deel het bericht en voeg bij ‘opmerkingen maken’ de naam van jouw straat toe. Wie weet, win je een goodiebag!

Klik hier op deze link: https://m.facebook.com/Forum-Jobs-Torhout-108822917283139/en like de facebookpagina van Forum Jobs Torhout.

De straat die meest vernoemd wordt, wordt schoongemaakt op 1 mei.
Voorwaarde is natuurlijk dat de facebookpagina van Forum Jobs 1000 likes haalt. Dat kan toch geen probleem zijn ! De teller staat nu op 539. Like, geef je straatnaam in en steek de dames van Forum Job in het werk. Ook jij kan werk geven…

 

Volg de stemming

Hoeveel likes de facebookpagina van Forum Jobs haalt, kan je uiteraard volgen op die facebookpagina. Doen dus. De voorlopige stand van de straatnamen kan je volgen op website en facebookpagina Torhoutvandaag.
Nog dit: van de poetsbeurt van de straat wordt uiteraard ook een reportage voor Torhoutvandaag gemaakt. Zet je straat dus meteen ook in de kijker!