Lynn Claerhoudt wordt algemeen directeur Lo-Reninge

Patrick Demarest

09/04/2021
Actua

Lynn Claerhoudt, waarnemend diensthoofd van het Sociaal Huis Torhout, gaat vanaf 2 augustus 2021 aan de slag als algemeen directeur van stad en OCMW Lo-Reninge. 

(Lynn Claerhoudt en Joost Cuvelier bij de verhuis naar de nieuwe gebouwen van het Sociaal Huis en haar aanstelling tot diensthoof op 1 maart 2018)

Lynn Claerhoudt (30) was vanaf augustus 2017 in dienst van Lokaal Bestuur Torhout als juriste en werd op 1 maart 2018 waarnemend diensthoofd van het Sociaal Huis.

Lynn: "Ik heb hier heel veel geleerd, veel kansen gekregen en een zeer goede samenwerking gekend. Maar...alles bleef, gezien mijn functie, beperkt tot het sociale. En ja, ik heb ambitie en wil betrokken zijn bij de bredere organisatie van een stad. In mijn nieuwe functie als algemeen directeur van stad en OCMW Lo-Reninge, de aanstelling gebeurde op de gemeenteraad van donderdag 8 april, zal ik betrokken zijn bij alle aspecten van het bestuur: sociaal, vrije tijd, economie, ruimte, groen enzoverder."
En zo moet Lokaal Bestuur Torhout opnieuw op zoek naar een diensthoofd Sociaal Huis.

Schepen Joost Cuvelier: "We gaan inderdaad op zoek moeten naar een nieuw diensthoofd. Eerlijk gezegd had ik wel zo een toekomst gezien voor Lynn ...maar zo snel niet."