Maak nog tot 15 juni kans om 200 euro te winnen via de wandelzoektocht!

Patrick Demarest

03/06/2016
horeca/toerisme

Van 2 tot en met 15 juni kan je deelnemen aan de wandelzoektocht van www.torhoutvandaag.be en de Nacht in samenwerking met Toerisme Torhout. De eerste prijs bedraagt 200 euro cash.

DP-wandelzoektocht-website-facebook-banner-02-2016-HR

Hoe werkt de zoektocht?

Langs het parcours moet je  twee zaken zoeken. Ten eerste vind je in de deelnemende zaken en partners een pancarte met daarop een getal en een woord. Het getal geeft de positie van dat woord aan binnen de zin of de zinnen die moeten worden gevormd. De deelnemende zaken vind je op het deelnemingsformulier.  Op het invulbulletin zet je naast het cijfer het woord dat je vindt naast dat cijfer op de kaart. VB. In een winkel vind je 3. De, dan schrijf je op het invulformulier naast 3: De. Op die manier kan je een zin of zinnen maken.

Onderweg moet je ook vijf foto’s  rangschikken. Je moet dus uitmaken welke foto (A,B,C,D,E) je eerst tegenkomt.  Naast het nummer 1 zet je dan de letter van de foto die je eerst ziet.

Een deelnemingsformulier kost 2 euro en je kan die verkrijgen in het Vrijetijdshuis (stadhuis) op de Markt. De zoektocht is een organisatie van  www.torhoutvandaag.be en de Nacht. Naast de geldprijzen (1: 200 euro, 2: 100 euro en 3: 50 euro) zijn er nog 17 naturaprijzen te winnen met ‘Torhoutse’ inslag. De zoektocht vindt plaats van 2 tot 15 juni. Het volledige parcours is 3 à 4 kilometer. Deelnemingsformulieren moeten in de doos aan de balie in het Vrijetijdshuis worden afgeleverd. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 18 juni om 14 uur in de Mast. Normaal gezien zullen er meerdere juiste antwoorden zijn zodat de winnaars bij lottrekking worden bepaald. Aanwezigheid is verplicht wil je een prijs winnen!

IMG_4424