Marijke Debusschere roept op om Boven De Wolken te steunen

Patrick Demarest

31/08/2021
vereniging

Marijke Debusschere, Beeldig, is beroepshalve fotografe maar treedt ook in crisissituaties manifest op de voorgrond. Denk maar aan de coronaportretten van bekende en minder bekende Torhoutenaren. Nu trekt ze als vrijwilliger van Boven de Wolken, de vzw die overleden baby's fotografeert, aan de alarmbel. Red Boven De Wolken!

Marijke Debusschere: "Zoals velen onder jullie weten ben ik vrijwilliger bij Boven De Wolken .. Even een heel belangrijke oproep!
Meer dan 3300 baby’s fotografeerden we sinds de oprichting in 2016… Meer dan 3300 gezinnen in verdriet… Meer dan 3300 keer dat wij een verschil mochten maken. 
Een verschil maken met héél veel liefde, voldoening en vaak toch ook wel een traan.
We zijn een niet gesubsidieerde vereniging en vandaag staan wij op een helling, niet wetende welke kant deze uit zal gaan en verdikke… alleen al eraan denken doet ons enorm veel pijn.
Daarom is het tijd om de koe bij de hoorns te vatten en zijn we onderstaande partners alvast heel erg dankbaar voor deze kans.
Ons steunen kan door ‘bdw’ te sms'en naar 4330 (1€/sms), te doneren op onze crowdfundingpagina – www.redbovendewolken.be, je in te schrijven voor het fundraising event of zelf een leuke actie op poten te zetten.
Samen redden we Boven De Wolken!"