Markt en Kinderdorp op 21 juli

Patrick Demarest

20/07/2021
Actua

Woensdag 21 juli, morgen dus, is het nationale feestdag. Desalniettemin vindt de wekelijkse woensdagmarkt plaats en vanaf 16 uur is er 'afternoon' kinderdorp.

Op de Nationale Feestdag (woensdag 21 juli) wordt de Torhoutse Markt weer omgetoverd tot een heus kinderdorp. Na de wekelijkse markt start men met de opbouw van een 'afternoon' kinderdorp van 16 tot 21 uur. Schrijf je nu in voor één van de speelsessies om 16, 17.30 of 19 uur.

 

Dit jaar komt Circus Hoetchatcha met ‘De Kleine Kolonie’ naar Torhout, een leuk speelconcept in het thema van de stadskernvernieuwing. Samen met andere kinderen moet je een dorp bouwen. Dat lukt enkel als je bouwmaterialen ruilt met de andere teams en verschillende gekkigheden uitvoert. Klinkt leuk toch? Je kan ook genieten van de gloednieuwe Speelmobiel, een apenparcours en kindergrime.

Wil je deelnemen aan 'De Kleine Kolonie’? Dan moet je je wel inschrijven. Er kunnen 50 kinderen deelnemen per sessie. De sessies werden dus verlaat omdat er op woensdagochtend eerst wekelijkse markt op de Markt is.

Je kan je vanaf nu inschrijven voor een sessie om 16, 17.30 of 19 uur via https://www.visittorhout.be/kinderdorp-2021.