Mojo Blues Gang in Au Pavillon op 23 maart

Patrick Demarest

21/03/2018
horeca/toerisme muziek

Op vrijdag 23 maart strijkt de Mojo Blues Gang in Au Pavillon in de Stationsstraat neer. Je kan ze horen vanaf 20.30 uur.

Filip Verbeke,” Mojo Hand Taylor” een man met een eigenzinnige kijk op de Blues. Sinds jaar en dag een vaste waarde op diverse podia . Zoals altijd is de Blues nooit ver weg en dit keer pakt hij uit met een eigenzinnige play-list bestaande uit eigen nummers en covers gaande van Joe Louis Walker tot zijn favorieten Buddy Guy en Bernard Allison !! .. van een “funky shuffle , slow blues , the good times of trouble and miserie gesproken!!

Voor deze missie laat hij zich omringen door de “Blues Gang “ , een duo klasse muzikanten dat reeds   jaren geleden hun ziel verkochten op de Crossroads .

Aan de bas “Mr Eddy Floyd “, Erwin Sluyter, die de juiste "Groove" laat horen op de bas. Een geschoold muzikant om “U “ tegen te zeggen met een stijl die van vele markten thuis is en reeds menig liefhebber bekoorde !

Op de drums “ Mr A.C. Dynemite “, Marc Tack een niet te versmaden drummer die veel Bluesliefhebbers zal verbazen met zijn funky drum stijl, geen wildklopper, maar een fijn beslagen man !!!.........
Dit duo blijkt dan ook de perfect back-up voor Mojo.
Dit trio liet in de kortste keren in diverse club ‘s zijn visitekaartje na en bezorgde reeds menig Bluesliefhebber een onvergetelijke avond !!!!
Nu in Torhout dus!