Mondmaskerplicht in de stationsbuurt

Patrick Demarest

23/10/2020
Actua

Na de afkondiging van de strengere maatregelen voor cultuur, jeugd en sport, kwam het Torhoutse coördinatieteam vandaag bijeen. Bovenop de geldende federale maatregelen, wordt één bijkomende maatregel genomen, namelijk een mondmaskerplicht in de stationsbuurt. De verplichting gaat in vanaf maandag 26 oktober.

 

Het Lokaal Bestuur Torhout roept in de eerste plaats zijn inwoners op om de federale maatregelen nauwgezet op te volgen. Vermijd nauwe contacten, zodat onze gezondheidszorg, scholen en bedrijven kunnen blijven draaien. Volg de hygiënemaatregelen, hou afstand en draag een mondmasker waar dat verplicht is of waar geen afstand kan bewaard worden.


Mondmaskerplicht stationsbuurt

Iedereen die zich vanaf maandag 26 oktober in de stationsbuurt begeeft is verplicht een mondmasker te dragen. De verplichting geldt in een deel van de Elisabethlaan, de Viaductstraat en de Papebrugstraat tot aan de Beerstraat, waar de nodige signalisatie voorzien zal worden.  De verplichting geldt voor iedereen ouder dan 12 jaar die zich te voet door de straten begeeft. De politie zal toezien op de correcte naleving van de maatregel.