NaGeBa-Festifair uitgesteld tot 27 maart 2022

Patrick Demarest

04/12/2020
vereniging Actua

De NaGeBa beurs, gezondheidsbeurs  Natuurlijk en Gezond in Balans, bestond in 2020 5 jaar en dat wilden Andy Vanbeveren en Veerle Catteeu vieren met een festival: NaGeBa-Festifair. Helaas strooide corona roet in het eten. Daarom werd de Festifair doorgeschoven naar maart 2021 maar omdat de coronacijfers op dit ogenblik nog altijd heel hoog zijn, verplaatsen de organisatoren de Festifair nu naar 27 maart 2022.

Andy Vanbeveren: "Momenteel is Boventoon, ons relaxatiecentrum, gesloten. Met uitzondering van het stukje ‘shop’ , onder andere instrumenten, dat we hebben."

"Wat de Festifair betreft, hebben we net beslist om die nog eens een jaar uit te stellen.
Dat zal wellicht de beste beslissing zijn die we kunnen maken, als we een volwaardig event willen op poten zetten."

27 maart 2022

"4 jaar op rij organiseerde NaGeBa de NaGeBa-beurs. Een unieke gezondheidsbeurs die er een aparte visie op nahoudt: elke standhouder is uniek met zijn aanbod, elke stand is even groot én… de open sfeer typeert deze beurs. Op zondag 29 maart 2020 zou  NaGeBa zijn 5de verjaardag vieren, maar de coronavirus-pandemie stak daar een stokje voor.
We hebben dan maar het event verplaatst naar zondag 28 maart 2021.
De overheidsmaatregelen die in december 2020 van kracht waren en de bezorgdheid om de gezondheid van de vele bezoekers, standhouders en docenten lieten ons weinig keuze. Daarom hebben we opnieuw een nieuwe datum gekozen: zondag 27 maart 2022."

"Het enthousiasme van zowel de organisatoren als de vele standhouders, muzikanten, docenten is echter niet kapot te krijgen.
Uiteindelijk is het geen annulatie, maar gewoon uitstel van een TOP-event."

"Sterker dan ooit, keren we met z’n allen terug op zondag 27 maart 2022. De NaGeBa-Festifair , combinatie van een holistische beurs én festival wordt een TOPPER. Met heel wat bekende namen uit de yoga- en muziekwereld."