Najaarsconcert Houtlands Harmonieorkest

Patrick Demarest

09/10/2020
muziek vereniging

Na enkele maanden stilte treedt het Houtlands Harmonieorkest opnieuw in de schijnwerpers. De coronamaatregelen maakt dat het orkest op een alternatieve manier moesten repeteren, maar de aanhouder wint. Het Houtlands Harmonieorkest kan dan ook met veel trots het najaarsconcert aankondigen waarbij het op het gekende hoge niveau de luisteraar meeneemt op een veelbelovende muzikale reis.

Het najaarsconcert vindt plaats op zaterdag 24 oktober om 20 uur in het Diocesaan Centrum Groenhove. De ongenummerde tickets zijn te koop voor 15 euro en zijn enkel te verkrijgen in voorverkoop op https://www.ticketwinkel.be/.../houtlands-harmonieorkest.... U kunt omwille van de geldende coronamaatregelen geen tickets aan de deur kopen!

U kunt enkel in 'bubbel' tickets kopen. Op die manier kan de organisator optimaal rekening houden met de verplichte afstandsmaatregelen. Mondmasker is verplicht! Bij binnenkomst in de zaal zullen de verantwoordelijken u de plaatsen toewijzen. U mag deze plaatsen enkel verlaten om naar het toilet te gaan. Luister te allen tijde naar de instructies om er samen een geslaagde, maar vooral veilige avond van te maken!