Nieuwe staf in GO! Campus Eureka Torhout

Patrick Demarest

01/09/2017
cultuur/onderwijs

Het nieuwe schooljaar bracht ook wat vernieuwing mee aan de top van de GO! Campus Eureka in Torhout.

IMG_9573

Ilse, Kris en Line.

Ilse Coucke blijft directeur van GO! Atheneum Eureka. Zij blijft daar dus de lijnen uitzetten. Daarnaast komen er twee nieuwe gezichten in de staf.

Line Dewulf
Er is de nieuwe waarnemend directeur voor de Go! Bassisschool Eureka, Line Dewulf. Zij volgt Cindy Cottenjé die nu in Brugge werkt.
Line Dewulf (44) bruist alvast van de energie: "Ik woon in Nieuwpoort en werkte in de basisschool de morootjes. Ik sta in het onderwijs sedert 1996 waarvan een jaar als directeur, vorig jaar dus. Toen de post van directeur vrij kwam in Torhout heb ik onmiddellijk gesolliciteerd bij de algemene directeur van de scholengroep."
"We tellen dit jaar, basis en kleuter samen, 142 leerlingen, dat zijn er tien meer dan vorig jaar. Dat betekent dat mijn voorganger heel goed werk heeft geleverd. "
En hoe kijkt Line tegen de nieuwe uitdaging aan? "Het is een mooie uitdaging! Het is een school die zorg nodig heeft. Ik bedoel daarmee: ondersteuning van de kinderen via het M-decreet. We gaan daar dus voor zorgen! Met een goede visie moeten we vooruitgaan. Ik heb er alvast heel veel zin in!"
Kris Vandevoorde
Ook nieuw is Kris Vandevoorde (41) die Technisch Adviseur Coördinator (TAC) wordt. "Ik kom uit het KTA Brugge en zal hier in Torhout de directie ondersteunen. Dat zal vooral gebeuren op het vlak van infrastructuur, TSO en BSO, het technische en de veiligheid. Vooral aan dat laatste hecht ik heel veel belang!"