Nieuws uit Politiezone Kouter

Patrick Demarest

11/03/2017
Actua

police station with police cars parked clipart

Torhout
Rozeveldstraat (8.03.2017 – 17.10 uur) Onbekende(n) hebben ingebroken in café door naar de achterzijde van het café te gaan waar er 2 achterdeuren zijn. Het cilinderslot van de ene achterdeur wordt verwijderd maar doordat er twee grendels aan de binnenzijde steken, geraken ze niet binnen. Vervolgens wordt van de tweede achterdeur de omlijsting van een ruit verwijderd waarna de ruit weggenomen wordt. De twee grendels van die deur worden geopend en de dader(s) gaan binnen in het gebouw. Om ongekende reden wordt het café echter niet doorzocht en nemen de dader(s) de vlucht waarbij ze hun inbrekersmateriaal (tangen) achterlaten. Er werd niets gestolen.
R34 (9.03.2017 – 8.30 uur) K.B. (vrouw, °1990 uit Izegem) rijdt met haar personenwagen langs de R34 in de richting van Torhout centrum. Ter hoogte van kmpaal 5.8 verloopt het verkeer stapvoets wat door K.B. te laat wordt opgemerkt waardoor ze achteraan inrijdt op de personenwagen die voor haar rijdt (bestuurd door C.D., man, °1971 uit Roeselare). Beide bestuurders worden licht gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis. De wagen van K.B. is niet meer rijvaardig en wordt getakeld.
Aartrijkestraat (9.03.2017 – 23.50 uur) Geparkeerde personenwagen werd aangereden door onbekend voertuig dat de vlucht nam.