Nieuws uit Politiezone Kouter

Patrick Demarest

23/06/2017
Actua

police station with police cars parked clipart

Torhout
Op 22 juni werd een actie zwaar vervoer gehouden en dit in samenwerking met Vlabel. Er werd op 2 plaatsen een controledispositief opgesteld onder andere in Torhout.

  • TORHOUT (N32 – 9-10.45 uur): 1 onmiddellijke inning ADR, 1 onmiddellijke inning rij- en rusttijden, 1 onmiddellijke inning ladingssignalisatie, 1 onmiddellijke inning uitzonderlijk vervoer, 2 onmiddellijke inningen uitrusting motorrijder, 1 proces-verbaal waarschuwing rijbewijs, 1 onmiddellijke inning nummerplaat, 1 proces-verbaal waarschuwing+ PV keuring en inschrijving, 3 ademtesten ‘safe’.

Roeselaarseweg (22.06.2017 – 14.10 uur) W.I. (man, °1954 uit Zedelgem) rijdt met zijn personenwagen langs de Roeselaarseweg ter hoogte van de werken in verboden rijrichting. Hij wordt aangemaand door de werfleider om te keren en rijdt hierbij op het andere rijvak dat pas geasfalteerd is met de nodige schade tot gevolg. Hij is onder invloed van alcohol en legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.