Nieuws uit Politiezone Kouter

Patrick Demarest

07/09/2017
Actua

police station with police cars parked clipart

Torhout
Zuidstraat (6.09.2017 – 14.40 uur) – Aantreffen springstoffen – Op bouwwerf wordt een obus aangetroffen. Dovo verwittigd, komt ter plaatse voor ophaling.
Vredelaan (7.09.2017 – 3.45 uur) – Diefstal uit voertuig – Onbekende(n) hebben werkmateriaal (exacte buit nog niet gekend) gestolen uit vrachtwagen alsook lichte vrachtauto die beiden op oprit van woning geparkeerd stonden.
Edewallestraat (7.09.2017 – 12.20 uur) T.S. (man, °1996 uit Torhout) rijdt met zijn personenwagen langs de Edewallestraat in de richting van Torhout. Ter hoogte van huisnummer 14A dient hij uit te wijken voor een tegenligger en belandt hierdoor links van de baan in de gracht. Hij trekt zijn stuur over, rijdt uit de gracht maar belandt deze keer aan de rechterzijde van de baan in de gracht. Hij kan opnieuw eruit rijden waarbij hij terug aan de linkerzijde van de baan terecht komt waar hij (voor de tweede maal wat de linkerkant betreft) opnieuw in de gracht rijdt. Deze keer zit de neus van zijn wagen zodanig diep in de gracht dat de rechterzijde van de wagen in de lucht hangt. T.S. is niet gewond maar wel onder invloed van alcohol. Zijn wagen wordt getakeld.