Nieuws uit Politiezone Kouter

Patrick Demarest

01/05/2016
Actua

Torhout
Vluchtmisdrijf
Zowel in de Karel de Ghelderelaan (28 april) als in de Kortemarkstraat (28 april) werd een geparkeerde personenwagen aangereden. Dader(s) onbekend.
Papebrugstraat – 30 april – Onbekende personenwagen heeft in een bocht een verlichtingspaal, distributiekast, elektriciteitskast en de omheining van de school aangereden en de vlucht genomen. Door de klap is de verlichtingspaal tegen de gevel van een woning terecht gekomen.
Onder invloed
Sint-Jozefstraat – 29.04.2016 –Bromfietser J.D. uit Torhout kwam ten val ter hoogte van het rondpunt en werd licht gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis. Door een positieve ademtest wordt zijn rijbewijs onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.
In de Consciencestraat wordt op 30 april de wagen van M.D. uit Torhout onderschept die in Aartrijke een verlichtingspaal had omver gereden. De vrouw legt een positieve ademtest af, haar rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.
Markt – 01.05.2016 – 01.55u –Tijdens patrouille ziet ploeg Kouter een personenwagen geparkeerd staan met de lichten aan, niet slotvast en de sleutels op het contact. De bestuurster uit Oostkamp komt bij de wagen en wil wegrijden. Ze is onder invloed van alcohol en legt een positieve ademtest af. Rijbewijs wordt voor 6 uur ingehouden.