Nog finales op 29 augustus in TC De Koddaert

Patrick Demarest

24/08/2021
sport

In augustus kwam en komt een pak (tennis)volk over de vloer bij TC De Koddaert. Augustus is daar immers de tornooimaand. Op 29 augustus staan nog de finales van het gastronomisch dubbel en het vijfsterrentornooi op het menu. 

(Altijd sfeer in TC De Koddaert)

Het jeugdtornooi, goed voor 157 deelnemers, en het enkeltornooi, 178 deelnemers, kennen al hun winnaars. De finales vonden plaats in het weekend van 21-22 augustus. Nu is het toewerken naar de finales van het gastronomisch dubbel waaraan zomaar even 231 koppels deelnamen en van het vijfsterrentornooi dat met 25 dames en 24 heren ook goed bezet was.

Finales op 29 augustus

Op zaterdag 28 augustus vinden de halve finales plaats. Op zondag 29 augustus is het finaledag. Die beginnen van het gastronomisch dubbeltornooi al vanaf 11 uur, het vijfsterrentornooi vindt zijn ontknoping tussen 14 en 17 uur. Dan zit het werk erop voor tornooidirecteur Jan Mattheus die die taak al acht jaar op zich neemt.

Jan: "Heel tevreden over het tornooi. Alles verliep gesmeerd. De regen was nu en dan spelbreker maar wij hebben het voordeel dat we kunnen uitwijken naar de indoorterreinen. Nu nog de finales en we kunnen opnieuw naar school", zegt de leraar wiskunde in de derde graad.