OCR of...als het eens iets anders mag zijn

Patrick Demarest

07/05/2021
sport

Voor wie echt avontuurlijk wil sporten, is er OCR Houtland in de Zwevezelestraat 11. OCR staat voor “Obstacle Course Racing” en is een sportdiscipline die bestaat uit lopen en het overwinnen van diverse obstakels, alleen of in team, langs een afgebakend parcours. 

Wekelijks wordt hard getraind op woensdag in de avontuurlijke tuin van Eve Dewaele en Wouter Breemersch. Je vindt er zowat alles waarmee je je spieren, en jawel alle spieren, kan trainen. 

OCR Houtland, met Wouter Breemersch als voorzitter, Eve Dewaele als secretaris en Elio Roets als penningmeester,  telt ondertussen al 53 leden, jeugd en volwassenen. 

(Wouter, Eve en Elio)

Eve en Wouter: "Als club willen we mensen met eenzelfde visie over het beoefenen van sport, meer bepaald OCR, survival, freerunning, trailrunning en andere avontuurlijke buitensporten samenbrengen en op sportief vlak diverse prestaties laten verwezenlijken."

"Wie een parcours wil overwinnen wordt onderweg niet enkel fysiek uitgedaagd maar ook mentaal. Je eigen grenzen verleggen is het doel. Gewapend met een goeie conditie, uithoudingsvermogen, mentale weerbaarheid en obstakel techniek erin slagen alle obstakels te overwinnen en de finish bereiken geeft echter een ongelofelijk gevoel van voldoening."

Kennismaking, teambuilding, drill training, lasershooting...

Eve: "Voor elke school, bedrijf, vereniging, familie of vriendengroep heeft OCR Houtland een voorstel in het aanbod. Bij ons kan je altijd terecht voor outdoor amusement met kleine of grote groepen.

Wij hebben activiteiten voor groepen van 5 tot 40 personen."

Meer info: https://www.ocrhoutland.be/

bigpic
Foto 1 van 5
bigpic
Foto 2 van 5
bigpic
Foto 3 van 5
bigpic
Foto 4 van 5
bigpic
Foto 5 van 5
Foto 1 van 5
Foto 2 van 5
Foto 3 van 5
Foto 4 van 5
Foto 5 van 5