Op de koffie bij Oxfam Wereldwinkel op 8 mei

Patrick Demarest

18/04/2021
winkel

Op 8 mei 2021 is het de internationale dag van de Fair Trade en nodigt Oxfam Wereldwinkel iedereen die voorstander is van eerlijke handel,  uit om op de koffie te komen in de wereldwinkel in de Hofstraat.

Marc Van Daele, coördinator Oxfam Wereldwinkel Torhout: "We organiseren een opendeurdagmoment waarbij iedere bezoeker meer informatie krijgt over onze werking en iedere klant ook kans maakt op leuke prijzen."

Oxfam Wereldwinkels daar zit meer achter!

"Natuurlijk weet je dat je bij ons producten uit eerlijke handel vindt. Maar wist je dat we ook op andere manieren strijden voor een rechtvaardige wereldhandel? We voeren actie, sensibiliseren jong en oud, doen aan beleidswerk en versterken de producenten in het Zuiden. Dat alles doen we al 50 jaar."

"Elke bezoeker die op 8 mei naar de wereldwinkel Torhout in de Hofstraat 9 komt, maakt twee maal kans op een prijs. Je krijgt een wedstrijdlotje en maakt kans op een lekker en eerlijk verwenpakket!"

"Daarnaast kun je ook deelnemen aan onze koffiequiz. Wie niet kan langskomen in de winkel, kan ook online zijn kans wagen via deze link: https://forms.gle/D6hBKTXVp8VeENUG7 Deelnemen aan de koffiequiz kan tot 15 mei. De winnaars maken kans op één van de twee koffiepakketten t.w.v. 25 of 15 euro."