Op zoek naar een origineel geschenk? De Torhoutbon heeft voor elk wat wils!

Patrick Demarest

10/09/2015
Actua Bedrijf winkel

De Torhoutbon is een geschenkbon die je kan inruilen bij lokale handelszaken. Sinds de lancering eind vorig jaar groeide het lijstje van deelnemende handelaars aan tot meer dan zeventig!

Torhoutbon 001

Met de bon wil het stadsbestuur haar inwoners aanmoedigen om hun aankopen in eigen stad te doen. Dat is goed voor de lokale economie en een duwtje in de rug van kleine zelfstandigen die dagelijks gedreven door passie het beste van zichzelf geven. Het lijstje van deelnemende handelaars kan je hier bekijken en gaat van kledingzaken over gespecialiseerde voedingswinkeltjes tot beautysalons. Je kan ze ook herkennen aan een deursticker.

De bon kan je aankopen aan de Onthaalbalie van het stadskantoor in de Aartrijkestraat. Er is een bon van € 5 en één van € 20 beschikbaar die je kan combineren naar wens. Je kiest ervoor om de bon in dezelfde zaak of in meerdere zaken in te ruilen. Kersverse mama’s krijgen er alvast ééntje cadeau ter waarde van € 25.

Ook aan de werkgevers is gedacht want de bon is belastingvrij en aftrekbaar. Een ideaal gelegenheidsgeschenk dus voor het personeel en een mooi gebaar naar collega-ondernemers.

Op zoek naar een origineel geschenk? Steun onze handelaars en verras met een veelzijdige bon!