Open schooldag GO! atheneum Eureka Torhout

Patrick Demarest

29/04/2017
cultuur/onderwijs

IMG_0764

Op zondag 7 mei organiseert atheneum Eureka een open schooldag. De dag wordt gestart met een ontbijt ten voordele van vzw De klapdeur (8 uur). Dit is een vrijwilligersorganisatie die mensen met en zonder armoede-ervaring samen brengt. Deze organisatie wil er aldus voor zorgen dat mensen die het financieel moeilijk hebben niet geïsoleerd geraken, maar de emotionele steun krijgen die ze nodig hebben opdat ze terug kansen in het leven zouden krijgen/grijpen.

IMG_2822

Vanaf 10 uur openen de deuren voor het brede publiek tot 17 uur. Naast informatieve rondleidingen doorheen de school worden er diverse workshops georganiseerd die open staan voor volwassenen, jongeren en kinderen en die zowel individueel of in familieverband gevolgd kunnen worden. Alle workshops zijn gratis. Gedurende de hele dag kan er genoten worden van de verschillende randactiviteiten.
Voor meer informatie en inschrijvingen, contacteer het Eureka Atheneum op het nummer 050 21 33 21 of bezoek onze website: http://secundair.go-eureka.be/