Opencampusdagen Vives op 16 en 17 maart

Patrick Demarest

05/03/2019
cultuur/onderwijs

Opencampusdagen Hogeschool VIVES zaterdag 16 en zondag 17 maart 13-17 uur. Interesse om aan Hogeschool VIVES te studeren? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens de opencampusdagen. Die vinden plaats op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019. Je kunt op beide dagen terecht van 13u tot 17uur op de campussen in Brugge (Xaverianenstraat en station), Kortrijk, Oostende (VLOC en station), Roeselare en Torhout.

Tijdens de opencampusdagen heb je de kans om je toekomstige campus en vaklokalen te bezoeken, om een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, zoals de aula's en auditoria, de praktijklabs, het studentenrestaurant, de bibliotheek. En om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken.

Toekomstige studenten worden rond geleid op de stands van de verschillende opleidingen en docenten en studenten geven graag alle informatie  over jouw opleiding. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ...

In alle campussen vinden er infosessies plaats. Alle info op http://www.vives.be/.

Infomoment voor afstandsonderwijs

Tijdens de opencampusdagen is  campus Kortrijk the place to be voor alle informatie over studeren op afstand, ook als je op zoek bent naar informatie over opleidingen die georganiseerd worden door een andere campus. De informatiestand over afstandsonderwijs in VIVES Kortrijk is eveneens geopend op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 van 13 tot 17 uur.

 

Contactgegevens van de campussen

Campus Kortrijk: Doorniksesteenweg 145

Campus Brugge: Xaverianenstraat 10 en Spoorwegstraat 12 (station)

Campus Oostende: Lijndraaiersstraat 60 (station) en Nieuwpoortsesteenweg 945c (Vlaams Luchtvaartopleidingscentrum)

Campus Roeselare: Wilgenstraat 32

Campus Torhout: Sint-Jozefstraat 1