Opendeur in teken van Kerst bij Puur Fleur!

Patrick Demarest

12/11/2016
winkel

img_4497
Wie op zoek is naar sfeervolle decoratie, bloemencreaties, theelichten, kerstschalen en kerstbomen om een stijlvolle Kerst te kunnen vieren, moet op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 november beslist eens binnenlopen bij PUUR FLEUR! De opendeurdagen staan helemaal in het teken van Kerst!

img_0911

“Kom genieten van de sfeervolle decoratie, bloemencreaties en stijlvolle Kerst bij PUUR FLEUR. We pakken dit jaar terug uit met de mooiste en vernieuwende eindejaardecoratie.” Kom onze collecties ontdekken: - geurkaarsen van Victoria en Deko candle - potterie van Domani - kwaliteit glas van Henri Dean en Dutz - Theelichten, kerstbomen en kerstschalen gedecoreerd met de collectie van PTMD - en zoveel meer…

“Een tipje van de sluier oplichten? De tinten waarmee we werken zijn de kleuren of combinaties ijsblauw-brons, goud-zachtroze, zwart-goud-wit, rood en wit-zilver. Om jullie helemaal in de kerstsfeer te brengen verwelkomen we jullie graag met een glaasje cava of glühwein. Iedereen is van harte welkom tussen 9 en 18.30 uur!”

Ook workshops in december in teken van Kerst

Uiteraard staan de workshops bloemschikken in de maand december ook in het teken van Kerst. In twee à drie uur maak je een origineel bloemstuk met persoonlijke begeleiding. Wie zelf zijn Kerststuk wil maken doet er echter best aan om zich zo snel mogelijk in te schrijven. Dat kan telefonisch (050 69 41 46) of in de winkel (Oostendestraat 196, Torhout), zien wat je zal maken kan via facebook of door gewoon binnen te lopen in de winkel. Data: woensdag 7 december, dinsdag 13 december, woensdag 14 december, donderdag 15 december en maandag 19 december. De lessen vinden plaats in de workshopruimte in de winkel en beginnen om 19.30 uur.

uitnodiging-kerstopendeur-2016