Opleiding jury WK BBQ op 27 en 28 maart

Patrick Demarest

19/11/2020
vereniging


Op 28, 29 en 30 mei organiseren Lokaal Bestuur Torhout en de Fielesoofen het WK BBQ in Torhout. Dit onder de vleugels van de WBQA. Normaal gezien zou in december een opleiding voor juryleden plaatsvinden maar die is doorgeschoven naar 27 en 28 maart 2021. 

Voorzitter Rudy Jaques van de Fielesoofen: " Onze barbecue vereniging blijft groeien en de barbecuewereld zit zeker in de lift! Na onze oproep om deel te nemen aan de juryopleiding in december kregen we een stormloop aan inschrijvingen binnen. Helaas hebben we deze opleiding opnieuw moeten verplaatsen naar 27 maart 2021. Gezien de vele aanvragen voorzien wij ook een opleiding 28 maart. Heb je ook interesse in de volgende opleiding en jureren tijdens het WK? Schrijf je dan nu snel in via www.bbq2021.be/nl/jury of stuur een mail naar wbqa.belgium@gmail.com

"En dat onze vereniging voor alle leeftijden is, bewijst ons gevarieerd ledenbestand. Jong en oud verenigen rond het barbecuevuur.
Ontmoet alvast ons nieuwste en jongste lid: Stien Fraeyman!
Deze jonge dame moet nog 12 jaar worden, leert haar culinaire vaardigheden in de hotelschool Spermalie in Brugge en wil de culinaire wereld van de barbecue ontdekken. WBQA Belgium zal haar alvast op de goeie weg helpen in de wereld van de barbecue tijdens deze culinaire ontdekkingsreis. Veel studie- en kookplezier Stien !"